Robotizēts zāles pļāvējs - priekšrocības | husis.lv

Zāles pļāvējs robots un tā priekšrocības

Zāles pļāvējs robots Melns ar Ornažu augšas daļu, Husqvarna zāles pļāvējs robots – Automower 430X modelis, skats no priekšas

Laikam paliekot siltākam, visiem zināms, ka mauriņš drīz vien zaļos un plauks, un tas nozīmē tikai vienu – zāles pļaušanas sezona ir atklāta. Lielo pagalmu saimnieki jau rauc pieri, jo zina, cik ilgu laiku aizņem mauriņa kopšana un pļaušana. Bet ja Jums teiktu, ka mauriņu nopļaut var kāds cits, Jūs tam ticētu?! Tagad tas ir iespējams ar zāles pļāvēju – robotu, kas izdarīs šo nogurdinošo darbu Jūsu vietā.

Zāles pļāvējs robots ir ideāls risinājums tiem zāliena īpašniekiem, kuri nevēlas tērēt savu laiku, bet vēlas vienmēr sakoptu un pievilcīgu mauriņu. Pateicoties šai ierīcei, kopt zālāju tagad ir daudz vienkāršāk gan nelielos pilsētas dārzos, gan sarežģītāka plānojuma platībās, jo zāles pļāvējs robots pats nopļaus zāli precīzi un vienmērīgi. Izmantojot dārza darbos šo mazo palīgu, Jūs iegūsiet nevainojami koptu zālienu. Atkarībā no modeļa tas var pļaut zāli dažādās platībās, arī stāvākās nogāzēs, izkļūstot caur šaurām ejām un apbraucot šķēršļus. 

Zāles pļāvējs robots – ideāla izvēle dažāda veida dārziem un teritorijām

Izmantojot zāles pļāvēju robotu, Jūs varēsiet ik dienu lūkoties uz perfektu zālienu un izbaudīt brīvo laiku, lai pavadītu to kopā ar ģimeni un draugiem, vai darītu lietas, kas Jums patīk. Šis mazais palīgs uzturēs zālienu izcilā stāvokli klusi, bez piepūles un neatkarīgi no laikapstākļiem. Modernais zāles pļāvējs robots ir ļoti parocīga un vieda ierīce, jo, piemēram, tas pats atgriežas uzlādes stacijā, kad rodas nepieciešamība uzlādēt akumulatoru. Turklāt pastāv iespēja brīvi ieprogrammēt pļaušanas laiku, un speciālā programma automātiski izrēķina pļaušanas plānu. Viena no lielākajām tādas ierīces priekšrocībām ir tās klusā darbība, jo zāles pļāvējs robots darbojas Jūsu dārzā vai teritorijā, pļaujot ātri, klusi un efektīvi.

Robotizētie zāles pļāvēji – parocīga zāles pļaušanas tehnika dažādām platībām

Zāles pļāvēji roboti ir piemēroti dažādām teritoriju platībām, piemēram, jaunais Husqvarna Automower® 305 ir piemērots sarežģīta plānojuma dārziem līdz 600 m2 un viegli apstrādājamām nogāzēm ar 40% slīpumu. Šī ierīce ir pilnīgi autonoma, tā ir aprīkota ar laikapstākļu taimeri, sala sensoru, pretnozagšanas funkciju un citām vērtīgām funkcijām efektīvai zāles pļaušanai. Šis un citi Husqvarna modeļi nopļauj zāli pamazām, bet bieži, kas palīdz panākt veselīga zāliena izskatu. To dažādie pļaušanas virzieni nogriež zāli maigi no visām pusēm, nodrošinot perfektu rezultātu.

Mūsu veikalos un interneta veikalā ir pieejami dažādu modeļu robotizētie zāles pļāvēji no pasaulē populāriem un atzītiem uzņēmumiem, kas nodrošina tikai augstākās kvalitātes aprīkojumu. Ieskatieties mūsu piedāvājumā un izvēlieties savai platībai piemērotāko ierīci, kas nodrošinās perfekti nopļautu zāli – gluži kā paklāju!

Zāles pļāvēju robotu priekšrocības

Lai saprastu, kāpēc zāles pļāvējs – robots ir nepieciešams tieši Jums, esam sagatavojuši dažas priekšrocības, ko šāda tipa pļāvējs sniedz. 

Galvenā priekšrocība, iegādājoties zāles pļāvēju – robotu, ir tā, kamēr mauriņš tiek pļauts, Jums ir laiks darīt citus darbiņus, neuztraucoties par zālienu. Iedomājieties, cik lieliski ir skraidīt ar basām kājām pa perfekti nopļautu zālienu, kura iekopšana Jums nav prasījusi ne minūti. Kā arī atcerieties, kā pavadījāt karstās vasaras dienas, stumjot zālēs pļāvēju? Cik daudz stundas pavadījāt, lai zāliens izskatītos perfekti? Robotizētais zāles pļāvējs ļauj baudīt vasaru pilnā sparā, atstājot rūpes par mauriņu pļāvēja – robota ziņā. 

Kā otro galveno priekšrocību varam minēt to, ka zāles pļāvējs – robots pārstāj darboties, tiklīdz tas tiek pacelts, tādējādi neapdraudot nejaušus garāmgājējus vai bērnus, kam interesē pļāvēja – robota tehniskā uzbūve. Lielākoties visiem robotizētiem pļāvējiem ir iebūvēti sensori, kas pasargā to no dažādiem šķēršļiem. Vēl gribam minēt to, ka atsevišķiem robotizētiem zāles pļāvējiem ir iebūvēta aizsardzība pret zādzību – lai novērstu zādzību, ir iespējams konfigurēt tā, lai to varētu kontrolēt, ievadot PIN kodu, tāpat, atsevišķiem modeļiem ir iebūvēta speciāla programma, ar kuras palīdzību varam sekot līdzi robota gaitai. 

Robotizētam zāles pļāvējam ir daudz un dažādu priekšrocību, taču viena no galvenajām ir tā, ka Jūs ieekonomēsiet ne tikai laiku, bet arī iegūsiet perfektu mauriņu bez liekas piepūles. Protams, vēlamies atgādināt, cik viegli kopjams un ērti lietojams ir šāda veida pļāvējs, kā arī tas neizņems daudz vietas Jūsu garāžā vai darbarīku stūrītī. Zāles pļāvējs ir pilnībā autonoma iekārta, kura uztur zālāju Jūsu izvēlētajā pļaušanas augstumā visu pļaušanas sezonu. Ieskaties mūsu mājaslapā un iepazīsties ar mūsu piedāvātajiem robotizēto pļāvēju modeļiem, kurus šobrīd iespējas iegādāties par lielisku cenu!