Raideris jūsu īpašumam | husis.lv

Kāpēc raideri ir nepieciešami Jūsu īpašumam?

Melns, oranžs Husqvarna raideris, modelis ''P524EFI'', skats no priekšas labās puses

Raideri ir lieliska izvēle gan privātmāju īpašniekiem, kuri vēlas panākt rezultātu pat sarežģītas formas dārzos, gan sporta klubu, viesnīcu, publisko teritoriju, parku uzturēšanas un kopšanas darbiem. Tiem ir laba manevrēšanas spēja, stabilitāte uz nogāzēm un spēja darboties pat ļoti lielā ātrumā. Raideru īpašnieki atzīst, ka tos ir viegli vadīt, kas savukārt palīdz strādāt daudz efektīvāk, pat, ja priekšā ir šķēršļi. Tie ļauj ātrāk un ar mazākām pūlēm sasniegt nevainojamus rezultātus.

Raideru priekšrocības un praktiskais pielietojums

Raideru lieliskā manevrēšanas spēja ļauj apstrādāt pat ļoti sarežģītas teritorijas. Ar šo tehniku var strādāt gan uz līdzenām, gan slīpām virsmām, jo tā nodrošina stabilitāti un drošību. Zemais smaguma centrs uzlabo riepu saķeri un nodrošina ērtu sēdēšanas pozīciju darba veicējam.

Raideri ar 4 riteņu piedziņu ir jaudīgi, kompakti un universāli. Tie vairāk ir piemēroti mājsaimniekiem un lielu dārzu īpašniekiem. Tā kā raideri ir aprīkoti ar pilnpiedziņu, tie būs īpaši piemēroti īpaši skarbiem, paugurainiem un līkumotiem dārziem. Raideriem ir stūres pastiprinātājs, iespēja priekšpusē uzstādīt pļaušanas bloku lielu zāliena platību apkopšanai jebkurā gadalaikā.

Savukārt raideri profesionālai lietošanai ir lieliski piemēroti sarežģītu platību uzturēšanai, jo pateicoties priekšpusē novietotajam pļaušanas blokam, tiek nodrošināta laba pārredzamība, piemēram, pļaujot zem soliem, krūmiem un citiem šķēršļiem. Daudzu profesionālo raideru modeļus ir iespējams aprīkot ar spriguļnažu pļāvēju, rotējošo birsti, sniega pūtēju un sniega lāpstu ar maināmu leņķi un citiem aksesuāriem.

Mūsu interneta veikala piedāvājumā ir pieejami arī raideri vidēja lieluma teritorijām. Ar tiem var ērti apbraukt puķudobes, krūmus, kokus un citus šķēršļus, pļaujot zāli pat grūti pieejamās vietās. Arī šos jaudīgos raiderus var aprīkot ar dažāda veida aksesuāriem, piemēram, pļaušanas bloku, ko iespējams iegādāties atsevišķi.

Jaudīgs raideris – universāla ierīce, kas piemērota lietošanai visu gadu

Mūsu mājaslapā Jūs varat iegādāties gan daudzfunkcionālos pilnpiedziņas komerciālos raiderus, gan pilnpiedziņas raiderus ar ērti aizsniedzamām vadības ierīcēm, kas būs piemēroti ikdienas mājas darbos. Nepieciešams kompakts raideris piemājas dārzu pļaušanai ar modernu šarnīrveida stūri teicamai manevrētspējai šaurās vietās? Jūs to noteikti atradīsiet mūsu piedāvājumā – ieskatieties mūsu preču katalogā un izvēlieties savām prasībām atbilstošāko pļaušanas tehniku!