Motorzāģis | Padomi | husis.lv

Motorzāģis

motorzāģis husqvarna oranžā krāsā

Profesionāls motorzāģis ir lielisks darbarīks kokgāzējiem un prasmīgiem zemes īpašniekiem. Dažādie tā modeļi ir piemēroti gan atzarošanas darbiem, gan lielu, vidēju vai mazu koku zāģēšanai un garināšanai. Tie ir izturīgi, jaudīgi un viegli manevrējami. Piemēram, motorzāģis Husqvarna 545G Mark II Autotune, pateicoties jaunākajai AutoTune™ tehnoloģijai, nodrošina automātisku dzinēja regulāciju, kompensē dažādu degvielu, augstuma virs jūras līmeņa, mitruma un temperatūras atšķirības, kā arī gaisa filtra aizsērēšanu. Šis motorzāģis būs lielisks palīgs visa veida saimniecības, kā arī pilna laika mežizstrādes darbiem.

Profesionālais motorzāģis – uzticams, efektīvs un komfortabls lietošanā darbarīks

Daudziem profesionālo motorzāģu modeļiem ir apsildāmi un ergonomiski izstrādāti rokturi, kas nodrošina komfortu jebkuros laikapstākļos – pat mitrā un aukstā laikā. Tāpat kvalitatīvu ražotāju motorzāģus raksturo izcila griešanas veiktspēja, lieliska dzesēšanas jauda un izcila filtrēšana, kā arī zems vibrācijas līmenis un citas vērtīgas priekšrocības, kas nodrošina vieglu darbarīka ekspluatāciju, veicot pat vissmagākos mežistrādes darbus. Daudzi profesionāli motorzāģi, pateicoties gan savam dizainam, gan inovatīvo īpašību kopumam, ir piemēroti pat visprasīgāko koku kopšanas darbiem.

Mežsaimniecības motorzāģis – izstrādāts un izgatavots profesionāļiem

Mežsaimniecības darbos parasti izmanto ļoti izturīgus un jaudīgus motorzāģus. Piemēram, motorzāģis Stihl MS362 C-M ir aprīkots ar 2-MIX motoru un M-Tronic tehnoloģiju. Tam ir elektroniski kontrolēta degvielas padeve, kas automātiski tiek pielāgota ekspluatācijas un vides apstākļiem, ikreiz nodrošinot optimālu motora sniegumu. Šim motorzāģim ir atmiņas funkcija, kas iegaumē iepriekšējos ekspluatācijas apstākļus un ļauj pēc ilgstoša pārtraukuma ātri restartēt aparātu, kā arī citas praktiskas un noderīgas funkcijas, kas sniedz ne tikai izcilu darbības rezultātu, bet arī ļauj ilgstoši strādāt, pat visas dienas garumā.

Profesionālie motorzāģi ir paredzēti mežstrādniekiem un kvalificētiem zemes īpašniekiem, nodrošinot efektīvu darbību,  tūlītēju, lielu ķēdes ātrumu vēl iedarbīgākai atzarošanai un citus inovatīvus risinājumus. Mūsu veikalā un interneta vietnē ir pieejami populāru un uzticamu ražotāju ķēdes motorzāģi, kas būs lieliski piemēroti meža vai nopietnāku saimniecisko darbu veicējiem. Ja Jums ir jautājumi attiecībā uz piemērotākā modeļa izvēli, aicinām sazināties ar mūsu uzņēmuma darbiniekiem, kuri ieteiks labāko risinājumu Jūsu darbu veidiem.