Kā izvēlēties piemērotāko trimmeri | Padomi | Husis.lv | husis.lv

Trimmeri

Trimmeris

Trimmeri un krūmgrieži profesionālai lietošanai ir uzticamas, jaudīgas un daudzfunkcionālas ierīces, kas tiek izmantotas visdažādāko darbu veikšanai, tostarp arī meža darbiem. Vietās, kur ir nelīdzens mauriņš, nezāles krūmāji vai mazi krūmi, šīs ierīces nodrošinās izcilus rezultātus. Trimmeri ir ērti un parocīgi, pateicoties gan to vibrāciju slāpēšanas sistēmai, gan ergonomiskam dizainam, kā arī optimālam komfortam, ko sniedz, piemēram, mīksta roktura satvēriena daļa.

Funkcionāls un universāls palīgs pat vissmagākajiem meža darbiem

Protams, strādājot blīvi aizaugušos mežos un izvēloties šim darbam piemērotākās iekārtas, uzmanība ir jāvelta gan dzinēja jaudai, gan ergonomiskajiem risinājumiem, kā arī kopējai iekārtas un sastāvdaļu kvalitātei un izturībai. Šīs īpašības lielā mērā nosaka darba efektivitāti, ja ierīces tiek izmantotas ilgstošām darba stundām. Piemēram, meža tīrīšanas zāģim Husqvarna 545FX AutoTune ir optimāls reduktors 24 grādu leņķī, kas atvieglo koku gāšanu, kā arī vienkārši iedarbināmais X-torq® dzinējs, kuru raksturo samazināts degvielas patēriņu un izmešu daudzums.

Universālie trimmeri nodrošina izcilu veicamo darbu rezultātu

Trimmeriem un krūmgriežiem no uzticamiem un pasaulē atzītiem zīmoliem kā Husqvarna vai Stihl ir virkne dažādu priekšrocību, kas ir iemesls šo iekārtu lielajai popularitātei. Piemēram, ilgstoša darba veicēji novērtē samazinātu vibrāciju, lielisku manevrēšanas spēju, salīdzinoši nelielo svaru un jaudīgu dzinēju, kā arī ātru iedarbināšanu un iespēju ar vienu ierīci veikt vairākus darbus. Piemēram, daudzfunkcionālais Husqvarna 336FR aprīkots ar trimmera uzgali, zāles asmeni un zāģa ripu.

Kā izvēlēties piemērotāko trimmeri?

Galvenie faktori, kas ietekmē konkrētā modeļa izvēli, ir lietošanas intensitāte un plānotā darba apjoms, kā arī darbu veikšanas mērķis. Mūsu internetveikalā ir pieejami kompakta izmēra modeļi, kas piemēroti nelielu platību apstrādei, gan arī trimmeri un krūmgrieži profesionālam darbam. Pēdējos raksturo jaudīgāka konstrukcija, kas piemērota lielām slodzēm.

Pirms iekārtu iegādes, ieteicams pievērst uzmanību arī to ergonomikai, svaram un citām tehniskajām īpašībām. Mēs palīdzēsim izvēlēties perfektu ierīci, kas vislabāk atbildīs jūsu vajadzībām, tāpēc aicinām sazināties ar mūsu uzņēmuma speciālistiem, kuri ieteiks labāko risinājumu jūsu darbu veidiem!